2012-05-14

3 の 4 part 2

Tänkte förtsätta skriva lite om min söta klass. ^ ^

När det nya läsåret började fick vi en guidebok där det står en massa om skolan inklusive en lista på alla klasser. Det är som jag hade misstänkt helt klart fler killar än tjejer på skolan, nästan dubbelt så många. ALLA klasser utom ett par av pluggklasserna har fler killar än tjejer och sen ska vi inte glömma sportklasserna som inte ens har några tjejer. Min klass är antagligen den jämnaste av de normala klasserna med 23-21 men det finns klasser med typ 29-12. Haha what's up med den ojämna uppdelningen? xD Antagligen eftersom vihar flest tjejer av alla treorna så har vi idrott som ensamklass i år, men det blir inte så ensamt eftersom vi också har de mest högljudda tjejerna. Vi brukar springa ett varv på löpbanan som uppvärmning när vi är ute, och en gång när jag inte kunde springa på grund av min benhinneinflammation (som btw heter kotsumakuen på japanska. kan vara bra att veta om ni ska åka hit då varenda utbytesstudent tycks ha drabbats av det) hörde jag ändå hur de skrek och höll på hela vägen. Haha min skola är allmänt högljudd, det förgyller min träning. Det är oftast en hel del andra klubbar som springer samtidigt som cheer, och de måste tydligen göra ljud ifrån sig samtidigt. Friidrott/löpning (ser typ inte skillnad på dem) är nästan värst.
Kaptenen: EEEEEEEEEEEE
Alla: EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Kaptenen: GANBATTE IKOUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Alla: OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Kaptenen: EEEEEEEEEEEE
Alla: EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Och så håller de på så. Handboll gör typ samma sak fast inte lika högljudt och ofta.
Om karate har uteträning springer dom ochså runt och skriker, fast det verkar mest vara random ljud. Baseboll håller alltid på med någon hoppgrej som ser galet jobbig ut och som de måste råkna högt till, typ ETTTVÅTREFYRFEM.
Sen när vi kommer in till dansrummet har vi kendo brevid oss... Behöver jag säga mer? Ibland hör jag knappt vad folk säger. Kendo är läskigt. Tror vi har basket över oss också, haha. Jag ska iförsäg inte säga något, vi är inte heller helt tysta. För det första har vi på musik som antagligen hörs över hela skolan då vi har öppna fönster, sen måste vi alltid räkna högt när vi har styrketräning, säga HAI HAI HAI när vi gör power kicks och ropa massa annat random som man gör när man hejar på folk.

Haha ojdå vet inte riktigt vad jag skriver om längre, kom ifrån ämnet lite. ^ ^;
När skolan precis hade börjat satt vi i nummerordning (klasslistorning) i klassrummet (förutom jag då. är nämnligen nr 44 som egentligen inte finns, det fanns bara 43 bänkar så vi tryckte in en till där det fanns plast), men nu har vi bytt och jag fick typ den sämsta platsen som går att få. Längst ner i hörnet brevid dörren. =w=; Börjar dessutom se dåligt så jag har svårt att läsa överkomplicerade kanji på tavlan ibland. Sen lyckades jag bli omringad av massa killar som jag aldrig pratat med, med killen framför mig bytte med en tjej som också hamnat lite konstigt, så nu sitter vi fyra tjejer i rad längst med väggen medans resten av klassens tjejer sitter i en stor grupp på andra sidan klassrummet. Skulle ju inte spelat så stor roll hemme men nu är Japan som det är och man sitter helst med de av samma kön. I min klass är det egentligen relativt avslappnat mellan killar och tjejer, men ska det delas upp i grupper blir det könsindelning direkt. Men jag har jättesöta Sayumi framför mig så jag lider inte. :D
En annan grej men min klass är att den typ består av klubbkaptener. Vi har kaptenerna för cheer, tjejvollyboll, tjejkarate, kalligrafi, blåsorkester, kör, och som jag märkte idag, killvollyboll och softtennis. Är inte helt säker men det skulle inte förvåna mig om vi hade kaptenen för bandklubben också. Annars går de flesta kaptenera i sportklasserna vad jag vet. Fast Satchans pojkvän, som går i 3-3, är tydligen kapten för cykellaget. Cykellaget är btw det bästa laget på hela skolan, bara så alla har det klart för sig. De håller alltid på med en massa konstigt, en gång när jag gick förbi deras klubbrum sprang någon runt med en gasmask, en annan gång ett hästhuvud. Vad har dom där inne egentligen? XD; Så fort det blev varmt ute började de dessutom ha vattenkrig med gigantiska vattenpistoler, haha. Många av de andra klubbarna, t.ex. cheer, kampsport och baseball har ganska stänga regler och skulle antagligen inte hålla på så här, gör vi något som anses olämpligt/bryter mot skolans regler får vi helt enkelt inte vara med på träningen, men det verkar inte spela någon roll för cyklisterna. Det är bl.a. en kille som blir utskälld för sina strumpor hela tiden. Tjejerna har ju speciella strumpor till uniformen, men killarna har byxor så de får ha vilka strumpor de vill. Men de ska vara diskreta. Den här killen envisas med att springa runt i neongröna/orangea strumpor. xD;;

Har lagt till en grej till höger, fick idén från Beatrice och fick lust att dela med mig av några av alla kanjis jag lär mig (vilket inte är så extremt många, menmen). :3 Det kommer antagligen att uppdateras oftare en inläggen, så kolla där även om det inte finns några nya inlägg~!

Godnatt~~ ^o^

1 kommentar:

  1. Heeeeej! Det var längesen! Jag dog av skratt när jag läste det här inlägget, det låter seriöst som nånting från en sitcom. Underbart att de springer runt och skriker och det där med hästhuvudet och strumporna! xD Jag är helt mosig i hjärnan, har jobbat i 9 timmar i dag och har eventuellt slängt en iPhone 4 i soporna av misstag, snacka om dundertabbe. Det var en kille som tydligen hade glömt den på en bricka på uteserveringen, och det sista jag gjorde för dagen, några minuter efter att jag skulle ha slutat egentligen, var att slänga allt som stod på brickorna i sophinken, knyta ihop påsen och slänga den i en liten container som vi har inne på restaurangen och pressa ihop den med en soppress. Omg. Tänk om hans telefon faktiskt låg där utan att jag såg den. Min arbetsledare letade efter den i påsen sen men jag vet inte om han hittade den. Shit pommes frites.
    Nu är det bara 16 dagar kvar till studenten, helt sjukt. Är det sant att du är hemma om 15? Eller är nedräknaren knäpp igen? Aja, misstänker att du inte vill bli påmind om att du egentligen bor här. Men du är saknad ska du veta! :)
    Jag har tusen saker att fixa innan studenten. Måste klippa mig, bli brun, köpa vattenfast smink, bestämma vilka skor jag ska ha, pränta in i hjärnan att jag inte får böja mig framåt i min klänning eftersom jag då kommer visa världen lite mer än vad jag tror att den vill se, fixa fina naglar och bli allmänt perfekt. Kommer ju gå bra xD Det känns så...kvinnligt haha. Det är liksom inte min grej. Men jag är åtminstone jättenöjd med min klänning. Köpte en begagnad för typ 250 kr, skräddarsydd och 1200 i nypris. Värsta kapet. Känner att jag håller på att skriva en bok här, men jag kan inte sluta prata. Ber om ursäkt ^^
    På onsdag sätts betygen. Sen är vi typ lediga i två veckor innan vi slutar. Nästa tisdag är den sista skivan, kommer sakna dem. Vi har haft en hel del knasiga kvällar den här våren, det har varit otroligt kul; man har fått chansen att hänga med en massa roliga människor som bara har varit glada och lyckliga. Du har mycket att se fram emot nästa år! :) Men det börjar kännas lite vemodigt nu också, det är så många människor som jag är rädd att tappa kontakten med. Man har alltid tagit sina klasskompisar för givet liksom, men jag kommer sakna dem jättemycket.
    Jag ska bli handledare på donken förresten. Kommer ju gå bra, med tanke på att jag inte ens kan steka en McFeast. Och att jag slänger gästernas iPhones i soporna.
    Har du hört att Sverige vann Eurovision igår?? Helt awesome, det hördes hur folk jublade överallt. Jag tittar förresten alldeles för mycket på tv-serier. Jag drömde att jag blev jagad av zombies (från The Walking Dead, grym serie) flera nätter i rad förra veckan, tills Sheldon från the Big Bang Theory kom på att zombisarna fick energi av ljud, så om vi var helt tysta skulle vi kunna oskadliggöra dem och fly. Det fungerade så jag överlevde. Det var ju tur.
    Okej nu ska jag nog sluta, annars kan jag lika gärna starta en blogg om din blogg haha.
    Vi ses snart!!! Förlåt men asså ja.. :D Kraaaam <3

    SvaraRadera